Zondag 25 juni 2017: Storytrail Arnhem met verhalenverteller

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 25 juni 2017: Storytrail Arnhem met verhalenverteller

Ontdek de geschiedenis van Arnhem tijdens een buitengewone stadswandeling. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen laat u de stadshistorie beleven alsof die zich voor uw ogen voltrekt. Op zondagmiddag 25 juni is hij uw gids door een bijna vergeten wereld van macht, hoogmoed en verval.

Ooit was Arnhem de stad van Karel van Gelre. Een machtige en gevreesde hertog. Hij regeerde over half Nederland, maar zijn rijk verkruimelde en hij stierf in grote eenzaamheid. Godefridus vertelt u zijn verhaal zo meeslepend dat u zich eeuwen terug waant in de tijd. Geniet van de mooie stad, van sterke verhalen en van een heel gedenkwaardige middag!

De Storytrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 25 juni 2017 om 14.00 uur bij beeld van het Aardvarken in de Kortestraat. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer uiterlijk vier dagen voor de vertrekdatum met de kortingscode STORYTRAIL7GE5546 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

 

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter