Zondag 2 juli 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

brot-10-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 2 juli 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

Meesterverteller Brot van Gromme nodigt u uit voor een buitengewone wandeling door de geschiedenis van Utrecht. Zijn Storytrail voert u naar de diepste krochten van de stadshistorie, waar u mysterieuze verhalen wachten over liefde, verraad en heldenmoed.

De Storytrail stadswandeling van Brot van Gromme is een belevenis die u niet snel zult vergeten. Met zijn prachtige stem tovert de verteller van theatergroep Stadsavonturen lang vergeten sagen en legenden tot leven – zo meeslepend dat u de moderne wereld om u heen bijna vergeet. De tocht voert dwars door het verleden van de stad, langs de eeuwenoude Liefdesbreuklijn waar de mooiste verhalen van de stad verborgen liggen. Ga mee en geniet van een gedenkwaardige middag.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 2 juli 2017 om 14.00 uur op het Domplein in Utrecht. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Koop uw tickets uiterlijk vier dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7BG9437 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter