Zondag 27 oktober: Storytrail stadswandeling Rotterdam met verhalenverteller Jacobus

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Zondag 27 oktober:
Storytrail stadswandeling Rotterdam met verhalenverteller Jacobus

Verhalenverteller Jacobus van Theatergezelschap Stadsavonturen vertelt verhalen over oud Rotterdam. Tijdens de Storytrail stadswandeling op zondag 27 oktober neemt hij zijn publiek mee naar de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw.

Wandelend van de Oude Haven naar de Leuvehaven komt u terecht in een stad van potige zeelui, rijke bolleboffen en strenge koperbouten. Verteller Jacobus laat u kennismaken met Hendrik en Sjaak, twee Rotterdamse straatjochies. Tussen hun kwajongensstreken door dromen zij van een leven op zee, van een reis met de Lijn naar Amerika, en van de schatten die zij daar buit gaan maken. Ondertussen grijpt de crisis om zich heen. Lukt het Hendrik en Sjaak om de wereldzeeën te veroveren? Of moeten zij hun leven lang blijven sappelen om het hoofd boven water te houden, net als Opa Kees en zo veel andere Rotterdammers? U maakt het mee tijdens deze stoere en romantische verhalenwandeling.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 27 oktober 2019 om 15.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter