Zondag 28 oktober: Storytrail stadswandeling Leiden Beleef de verhalen van Leidens beleg en ontzet

franciscus-01-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 28 oktober: Storytrail stadswandeling Leiden
Beleef de verhalen van Leidens beleg en ontzet

Het 3 oktoberfeest is voorbij, maar genieten van Leidens Ontzet kan nog steeds. Op zondagmiddag 28 oktober kunt u op stap in de binnenstad met verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen. Hij neemt u mee naar het jaar 1574 tijdens een Storytrail stadswandeling vol spannende en romantische verhalen.

Overal in Leiden zijn nog herinneringen te vinden aan het legendarische beleg en ontzet in de Tachtigjarige Oorlog. Tijdens de Storytrail stadswandeling kunt u die herinneringen niet alleen zien, maar vooral ook beleven. Laat u meesleuren in de verhalen, ontmoet Glippers en soldaten, voel uw maag knorren van de honger, droom van vrijheid en liefde en ga in de schoenen staan van historische Leidse helden. De Storytrail stadswandeling Leiden is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 28 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: https://storytrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zuid-Hollandse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 28 oktober van Storytrail stadswandelingen in Den Haag, Rotterdam, Delfshaven, Dordrecht, Leiden, Gouda en Schoonhoven. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter