Zondag 3 maart: Storytrail stadswandeling door Utrecht vol sagen, legenden en historische verhalen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 3 maart:
Storytrail stadswandeling door Utrecht vol sagen, legenden en historische verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 3 maart de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Utrecht. Verhalenverteller Johannes neemt zijn publiek mee door de binnenstad, op zoek naar de sagen, legenden en historische verhalen die daar verborgen liggen.

Verteller Johannes is niet zo goed in jaartallen – daarvan zult u er tijdens zijn Storytrail stadswandeling dan ook niet veel te horen krijgen. Maar meeslepende verhalen vertellen, dat kan hij als de beste. Wie met hem door de stad loopt, waant zich eeuwen terug in de tijd. U hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook! Laat u meevoeren in de geschiedenis, kruip in de huid van ridders en kerkvorsten, ontdek het geheim van de Mariaplaats, bewonder de wilskracht van de legendarische Zuster Bertken en sta oog in oog met de Paus van Utrecht. Ga mee en laat u verrassen door een sprankelende mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 3 maart 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter