Zondag 30 augustus in Breda: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 30 augustus in Breda:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 30 augustus de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Breda. Verhalenverteller Erik de Beweerde gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Erik de helden en schurken uit het stadsverleden tot leven. De deftige bewoners van de Catharinastraat, de vrome juffrouw meesteres van het Begijnhof, de keiharde veldheer Houtepen en de verliefde torenwachter Thomas: tijdens deze StoryTrail kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.      

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 30 augustus 2020 om 12.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter