StoryTrail stadswandeling Haarlem op zondag 30 augustus

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Haarlem op zondag 30 augustus:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 30 augustus vertelt acteur Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Haarlem. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek terug naar het diepe donkere stadsverleden.    

Een Haarlemse stadswandeling met Godefridus is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meeslepende wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd en onverschrokkenheid. Je ontmoet machtige graven, geniale uitvinders, vrijgevige kooplieden én natuurlijk de legendarische Kenau Simonsdochter Hasselaer. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden en heldinnen van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Haarlem is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 30 augustus 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter