Zondag 30 augustus in Leiden: StoryTrail stadswandeling, op zoek naar Rembrandt

StoryTrail-stadswandeling-Utrecht-verteller-Brot-van-Gromme-Kom-mee

PERSBERICHT

Zondag 30 augustus in Leiden:
StoryTrail stadswandeling, op zoek naar Rembrandt

Op zondag 30 augustus presenteert theatergezelschap Stadsavonturen een speciale StoryTrail stadswandeling Leiden vol meeslepende verhalen over meester-schilder Rembrandt. Verhalenverteller Brot van Gromme is je gids.

Dit is een stadswandeling die anders is dan alle andere. Verteller Brot kruipt in de huid van Jan Orlers, de burgemeester van Leiden in de tijd dat Rembrandt in de stad woonde en werkte. Samen met hem ga je op zoek naar sporen van de wereldberoemde kunstschilder.

Je bezoekt de plekken waar Rembrandt graag kwam, waar hij inspiratie opdeed en waar hij geraakt werd door Het Licht. Dwalend door de stad ontvouwt zich een historisch en cultureel avontuur. Je zult versteld staan: van de stad, van het verhaal en van jezelf. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je nooit meer zult vergeten.      

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 30 augustus 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter