Zondag 31 maart: Storytrail stadswandeling door Leiden vol spannende verhalen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 31 maart:
Storytrail stadswandeling door Leiden vol spannende verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 31 maart de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Leiden. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek door de oude binnenstad, op zoek naar de sagen, legenden en historische verhalen die daar verborgen liggen.

Johannes vertelt zo beeldend en meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: het publiek hoort de verhalen van vroeger niet alleen, maar beleeft ze ook. Wie met verteller Johannes door Leiden loopt, komt oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. Het publiek voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. Zo komt de stadsgeschiedenis echt tot leven.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht kwam Stadsavonturen 15 jaar geleden naar Leiden. Inmiddels zijn er unieke Storytrail stadswandelingen in ruim 25 prachtige steden in het hele land.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 31 maart 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter