Zondag 7 april: Storytrail stadswandeling Den Haag vol spannende verhalen

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 7 april:
Storytrail stadswandeling Den Haag vol spannende verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 7 april de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Den Haag. Verhalenverteller Godefridus gidst zijn publiek door de binnenstad, op zoek naar de sagen, legenden en historische verhalen die daar verscholen liggen.

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Godefridus zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Hij vertelt zo pakkend en meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In het levensechte decor van statige pleinen en stadspaleizen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en hartstochten, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. U hoort, ruikt en voelt de stadsgeschiedenis alsof u er zelf ooggetuige van bent.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht verzorgt Stadsavonturen inmiddels in 25 steden unieke Storytrail stadswandelingen – sinds enkele jaren ook in Den Haag.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 7 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter