Zondag 4 november: Storytrail stadswandeling Beleef de historische verhalen van Groningen

Zondag 21 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Groningen

PERSBERICHT

Zondag 4 november: Storytrail stadswandeling
Beleef de historische verhalen van Groningen

Groningen is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Groningen. Op zondagmiddag 4 november bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Overal in Groningen zijn nog herinneringen te vinden aan de bewogen stadsgeschiedenis. Tijdens de Storytrail stadswandeling kunt u die herinneringen niet alleen zien, maar vooral ook beleven. Laat u meesleuren in de verhalen, ontmoet schippers, soldaten en studenten, ontdek de geheimen van de Martinikerk, trek ten strijde tegen Bommen Berend en schuil onder moeders vleugels in het Rode Weeshuis. De Storytrail stadswandeling is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 4 november 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter