Zondag 5 november 2017: Storytrail stadswandeling Schoonhoven met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 5 november 2017:
Storytrail stadswandeling Schoonhoven met verhalenverteller Johannes

Op zondagmiddag 5 november bent u van harte welkom bij een bijzondere Storytrail stadswandeling door de mooie binnenstad van Schoonhoven. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Met zijn spannende en vermakelijke verhalen wekt hij de geschiedenis van de Zilverstad op meeslepende wijze tot leven.    

Tijdens de Storytrail stadswandeling Schoonhoven waant u zich eeuwen terug in de tijd. U komt oog in oog te staan met heksen en weldoeners, dieven en zeevaarders. U gaat mee op rooftocht met de twee slimste boeven uit de stadshistorie. U kijkt in de ziel van de stichter van het Weeshuis en ontdekt het geheim van het mooiste carillon van Holland. Een bijzonder en cultureel uitje, vol avontuur voor jong en oud!

Deze Storytrail stadswandeling Schoonhoven begint op zondag 5 november 2017 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS4811 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter