Zondag 6 januari 2019: Storytrail stadswandeling Utrecht – Loop langs de Liefdesbreuklijn met verhalenverteller Brot van Gromme

Storytrail-stadswandeling-met-verteller-Brot-van-Gromme-zet-de-toon-Foto-Rachel-de-liefde

PERSBERICHT

Zondag 6 januari 2019: Storytrail stadswandeling Utrecht –
Loop langs de Liefdesbreuklijn met verhalenverteller Brot van Gromme

Zet 2019 in gang met een buitengewone stadwandeling door Utrecht! Verhalenverteller Brot van Gromme nodigt u uit om op zondag 6 januari mee te lopen langs de eeuwenoude Liefdesbreuklijn die dwars door de stadsgeschiedenis snijdt. Ga mee en geniet van een schurende en toch hartverwarmende vertelvoorstelling in de winterkou.

Wilt u na de vrolijke feestdagen wel weer eens even iets heel anders? Dan is de Storytrail stadswandeling Utrecht van Brot van Gromme echt iets voor u. De verteller van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt uitsluitend verhalen vol rampspoed en misère. Die liggen voor het oprapen langs de beruchte Utrechtse Liefdesbreuklijn die midden door de binnenstad loopt. Hunkering en verraad, verlangen en trouweloosheid borrelen op uit de krochten van de stadshistorie. Uw eigen leven steekt daar gegarandeerd puik bij af, en dat is mooi meegenomen zo aan het begin van het nieuwe jaar. Kleed u warm, trek goede schoenen aan en stort u in een vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten!

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 6 januari 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter