Zondag 6 november: Storytrail stadswandeling met verhalenverteller door Leiden

johannes-38-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

oktober 2016

Zondag 6 november: Storytrail stadswandeling met verhalenverteller door Leiden

Op zondag 6 november kunt u op een bijzondere manier kennismaken met de geschiedenis van Leiden. Johannes, een van de meestervertellers van theatergezelschap Stadsavonturen, nodigt u van harte uit voor zijn Storytrail stadswandeling. Hij neemt u mee naar de mooiste plekjes in de oude binnenstad en laat u genieten van een heerlijke mix van verhalen, theater en historie. 

De verteller brengt tijdens deze stadswandeling het verhaal van het beleg en ontzet van Leiden op unieke wijze tot leven. Verwacht niet teveel feitjes en jaartallen! De Storytrail is vooral een belevenis. Samen met uw mede-wandelaars komt u oog in oog te staan met de vijandelijke legeraanvoerder Valdez, die Leiden in 1574 omsingelde met zijn Spaanse troepen. U bent getuige van de heldendaden van burgemeester Van der Werff. En u verwelkomt de Watergeuzen als zij Leiden eindelijk komen bevrijden!

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 6 november om 14.00 uur op de hoek van de Groenhazengracht en de Sebastiaansdoelen. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden.

— Einde Bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stadsavonturen (Henke Lever), telefoon 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter