Zondag 6 november: Storytrail stadswandeling met verhalenverteller door Zierikzee

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

oktober 2016

DEZE VOORSTELLING IS GEANNULEERD.
Johannes is voor een gezelschap gevraagd in Leiden. Dit gezelschap vindt het gezellig als andere mensen meewandelen. U bent van harte welkom in Leiden. Reserveren kan via: storytrail.nl/stadswandeling-leiden

Zondag 6 november: Storytrail stadswandeling met verhalenverteller door Zierikzee

Op zondag 6 november 2016 kunt u in Zierikzee genieten van een heel bijzondere stadswandeling. Johannes, een van de meestervertellers van theatergezelschap Stadsavonturen, brengt de geschiedenis van de stad tot leven met prachtige volksverhalen.

De verhalenverteller neemt u mee op een ‘Storytrail’: een aangename mix van verteltheater en historie. Op de mooiste plekjes van de oude binnenstad maakt u kennis met de helden en schurken uit de geschiedenis van Zierikzee. U volgt de lotgevallen van de legendarische Zierikzeese matroos Anker. U hoort het bloedstollende verhaal van de Dikke Toren. En u bent getuige van de belegering van de stad door de Spaanse veldheer Mondragón. Zo maakt u samen met uw mede-wandelaars een mooie, avontuurlijke en ook heel vermakelijke tocht door het verleden.

De verhalenwandeling begint op zondag 6 november buiten de Zuidhavenpoort, op de kade ter hoogte van Vissersdijk 2, Zierikzee. Een ticket kost € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zierikzee.

— Einde Bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stadsavonturen (Henke Lever), telefoon 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter