Zondag 8 december in Groningen: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Zondag 21 mei 2017: Storytrail stadswandeling door Groningen

PERSBERICHT

Zondag 8 december in Groningen:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 8 december de laatste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Groningen. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Johannes de helden en schurken uit het stadsverleden op tot leven. De verliefde graaf Willem, de vastberaden studente Aletta, de krijgshaftige bisschop Bommen Berend en de zorgzame moeder van het Rode Weeshuis: tijdens deze stadswandeling kunt u hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die u niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 8 december 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter