Zondag 9 december: Duik in de geschiedenis van Groningen met verhalenverteller Johannes

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-6

PERSBERICHT

Zondag 9 december:
Duik in de geschiedenis van Groningen met verhalenverteller Johannes

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen verzorgt op zondagmiddag 9 december een buitengewone Storytrail stadswandeling in Groningen. Wandelend door de prachtige binnenstad vertelt hij de mooiste, spannendste en meest raadselachtige verhalen uit de stadsgeschiedenis.    

Verteller Johannes is niet zo goed in jaartallen, en daarvan zult u er tijdens zijn Storytrail stadswandeling dan ook niet veel te horen krijgen. Meeslepende verhalen – daarvan houdt hij des te meer. Wie met Johannes door de stad loopt, waant zich anderhalf uur lang eeuwen terug in de tijd. U hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook! Laat u meevoeren door de geschiedenis, kruip in de huid van rijke lui en arme sloebers, ontdek het geheim van de Sint Jansstraat, zoek dekking als Bommen Berend de stad belaagt, maak kennis met de moeder van het Rode Weeshuis en bewonder de wilskracht van de eerste studente die werd toegelaten tot de universiteit. De Storytrail stadswandeling Groningen is een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 9 december 2018 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter