Zondag 9 juli 2017: Storytrail stadswandeling Hoorn

Zo 9 okt. 14:00 uur Stadswandeling Hoorn – Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Zondag 9 juli 2017: Storytrail stadswandeling Hoorn

Op zondag 9 juli kunt u op een bijzondere manier kennismaken met de geschiedenis van Hoorn. Ga mee met de Storytrail stadswandeling, geniet van spannende stadsverhalen en beleef het verleden alsof u er middenin staat!

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids tijdens deze buitengewone stadswandeling. Dwalend langs de mooiste gevels, grachten en pleinen komt de historische VOC-stad helemaal tot leven. Een stad van zeehelden, boeven, uitvinders, dichters en weldoeners. U hoort hun ongelooflijke verhalen en voelt u even deel van de geschiedenis. Een meeslepend avontuur voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 9 juli 2017 om 14.00 uur op de Rode Steen in Hoorn, bij het standbeeld van J.P. Coen. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-hoorn. Reserveer vóór 6 juli met de kortingscode STORYTRAIL7BS9437 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter