Zondag 9 september: Storytrail stadswandeling door oud Rotterdam Beleef de stad van stoom en staal door de ogen van koperbouten en zeebonken

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Zondag 9 september: Storytrail stadswandeling door oud Rotterdam
Beleef de stad van stoom en staal door de ogen van koperbouten en zeebonken

Verhalenverteller Jacobus van theatergroep Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door historisch Rotterdam. Op zondagmiddag 9 september brengt hij de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw tot leven tijdens een wandeling van de Oude Haven naar de Leuvehaven.

Dwalend langs de kades gaat u terug naar de tijd dat het Witte Huis de hoogste wolkenkrabber van Europa was. Met zijn plakboek vol oude foto’s en zijn meeslepende verhalen laat de verteller u die tijd beleven alsof u honderd jaar terug bent in de tijd. U ziet u de stad door de ogen van sjouwermannen, straatjongens, koperbouten en passagierende zeelui. U ervaart hun avonturen en hun ontberingen. En u ziet de stad zoals nooit tevoren. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

 De Storytrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 9 september 2018 om 14.00 uur bij de Oude Haven. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter