Zondag 9 september: Storytrail stadswandeling Zwolle Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van de stad

stadswandeling zwolle storytrail verhalen verteller godefridus handen

PERSBERICHT

Zondag 9 september: Storytrail stadswandeling Zwolle
Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van de stad  

Achter de stadsmuren van Zwolle liggen spannende, bizarre en meeslepende verhalen verborgen. Die verhalen kunt u ontdekken en beleven tijdens de Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Godefridus. Op zondag 9 september gidst hij u door het bewogen stadsverleden. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.

 Zwolle was lange tijd een steenrijke Hanzestad. En dat mag een wonder heten, want door de eeuwen heen is de stad menigmaal belaagd, belegerd en zelfs in de as gelegd. Woeste roofridders lagen op de loer, net als de troepen van Gelre en jaloerse buursteden als Kampen en Deventer. En zelfs de Duivel wilde Zwolle maar wat graag te grazen nemen. Toch wist de stad zich steeds weer op te richten, om nog rijker te worden dan voorheen. Hoe kreeg Zwolle dat voor elkaar? Was het puur geluk? Was het de volharding van de Blauwvingers? Of was het beschermengel Sint Michael die de stad zo welvarend heeft gemaakt? U ontdekt het tijdens de Storytrail stadswandeling Zwolle, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 9 september 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter