Zondagmiddag 29 september: Storytrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller Godefridus

Stadswandeling-Zwolle StoryTrail -verhalenverteller Godefridus deur

PERSBERICHT

Zondagmiddag 29 september:
Storytrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller Godefridus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Zwolle. Op zondag 29 september neemt verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het diepe verleden van de stad.

Wie met Godefridus door de geschiedenis van Zwolle wandelt, kan de vreemdste personages tegen het lijf lopen. Listige ondernemers bijvoorbeeld, die hun concurrenten graag een loer draaien. Woeste roofridders. En zelfs de heilige Sint Michael, die het opneemt tegen de duivel. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad leert u hen allemaal kennen. Het ene na het andere sterke verhaal komt uit de vertellershoed van Godefridus tevoorschijn. Zo beleeft u de stadsgeschiedenis tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 29 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter