Storytrail stadswandeling op zondag 29 september: Op avontuur in de geschiedenis van Utrecht met verhalenverteller Bastiaan

de-zwitser-04-verteller-stadswandeling-storytrail-116

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op 24 augustus en 29 september:
Op avontuur in de geschiedenis van Utrecht met verhalenverteller Bastiaan

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Utrecht. Op zaterdag 24 augustus en zondag 29 september neemt verteller Bastiaan de Zwitser van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de Domstad.

Wie met Bastiaan door Utrecht wandelt, loopt bijzondere personages tegen het lijf. Geniale bouwmeesters bijvoorbeeld, met wie het slecht afloopt. Vrome vrouwen die kiezen voor een bestaan als kluizenares in de muur van de kerk. En zelfs de duivelse geesten uit de stadsgeschiedenis laten van zich horen. Dwalend door de oudste bisschopsstad wekt Bastiaan het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de diepste geheimen van de stad kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zaterdag 24 augustus 2019 om 15.30 uur en op zondag 29 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter