Zaterdag 13 juli: Storytrail stadswandeling Gouda met verhalenverteller Godefridus

stadswandeling zwolle storytrail verhalen verteller godefridus handen

PERSBERICHT

Zaterdag 13 juli: Storytrail stadswandeling Gouda met verhalenverteller Godefridus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Gouda. Op zaterdag 13 juli neemt verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen u mee naar het verre verleden van de stad.

Wie met Godefridus door Gouda wandelt, kan bijzondere personages tegen het lijf lopen. Kijvende viswijven bijvoorbeeld. Roddelende sluiswachters. En schipperszoon Wouter Hugesz, die wanhopig op zoek is naar zijn verdwenen vader. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad tovert Godefridus het ene na het andere sterke verhaal uit zijn hoge hoed tevoorschijn. Zo komt de geschiedenis van de oude turf-, kaas- en bierstad helemaal tot leven. Ga mee en geniet van een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zaterdag 13 juli 2019 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter