Storytrail stadswandeling op zondag 6 oktober: Beleef de geschiedenis van Amersfoort met verhalenverteller Louise Wandelaar

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zondag 6 oktober:
Beleef de geschiedenis van Amersfoort met verhalenverteller Louise Wandelaar

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Amersfoort. Op zondagochtend 6 oktober neemt verteller Louise Wandelaar van theatergezelschap Stadsavonturen haar publiek mee naar het roemruchte verleden van de Keistad.

Wie met Louise door de geschiedenis van Amersfoort wandelt, kan de vreemdste personages tegen het lijf lopen. Heksen, spoken en doortrapte boeven bijvoorbeeld. Maar ook deftige notabelen. En natuurlijk de enige echte Amersfoortse Keitrekkers. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad brengt Louise het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de geheimen van Amersfoort kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 6 oktober 2019 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter