Storytrail stadswandeling op zondag 29 september: Beleef de geschiedenis van Arnhem met verhalenverteller Phileas

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Twijfel

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zondag 29 september:
Beleef de geschiedenis van Arnhem met verhalenverteller Phileas

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Arnhem. Op zondagmiddag 29 september neemt verteller Phileas van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het roemruchte verleden van de stad aan de Rijn.

Wie met Phileas door de geschiedenis van Arnhem wandelt, kan de vreemdste personages tegen het lijf lopen. Maarten van Rossem bijvoorbeeld, met zijn niets ontziende ijzeren vuist. En Hertog Karel van Gelre, die een gewiekst spel speelt van oorlog en diplomatie. Maar ook een geheimzinnige waarzegster, die u influistert hoe dat gewaagde spel gaat aflopen… Dwalend door de eeuwenoude binnenstad brengt Phileas het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de diepste geheimen van de stad kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 29 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter