Storytrail stadswandeling op zondag 6 oktober: Op avontuur in de geschiedenis van Dordt met verhalenverteller Godefridus

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

 

Helaas, deze voorstelling is geannuleerd.
Op zondag 6 oktober zijn er nog wel Storytrail stadswandelingen in Amersfoort en Gouda.

 

Storytrail stadswandeling op zondag 6 oktober:
Op avontuur in de geschiedenis van Dordt met verhalenverteller Godefridus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Dordrecht. Op zondagmiddag 6 oktober neemt verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad van de Schapenkoppen.

Wie met Godefridus door de geschiedenis van Dordrecht wandelt, loopt bijzondere personages tegen het lijf. Listige smokkelaars bijvoorbeeld. Piraten. En de ook de wonderbaarlijke Dordtse heilige Sura. Dwalend door de oudste stad van Holland wekt Godefridus het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de diepste geheimen van Dordrecht kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 6 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter