Storytrail stadswandelingen op 6 en 26 oktober: Beleef de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Eric

stadswandeling-gouda-storytrail

PERSBERICHT

Storytrail stadswandelingen op 6 en 26 oktober:
Beleef de geschiedenis van Gouda met verhalenverteller Eric

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Gouda. Op zondag 6 en zaterdag 26 oktober neemt verteller Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het roemruchte verleden van de stad.

Wie met Eric door de geschiedenis van Gouda wandelt, kan bijzondere personages tegen het lijf lopen. Kijvende viswijven bijvoorbeeld. Roddelende sluiswachters. En schipperszoon Wouter Hugesz, die wanhopig op zoek is naar zijn verdwenen vader. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad wekt Eric het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de diepste geheimen van de stad kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 6 oktober en zaterdag 26 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter