Storytrail stadswandeling op zondag 13 oktober: Beleef de geschiedenis van Groningen met verhalenverteller Johannes

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zondag 13 oktober:
Beleef de geschiedenis van Groningen met verhalenverteller Johannes

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Groningen. Op zondag 13 oktober neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het roemruchte verleden van de stad.

Wie met Johannes door de geschiedenis van Groningen wandelt, kan bijzondere personages tegen het lijf lopen. Een smoorverliefde graaf bijvoorbeeld, die alles uit de kast haalt om zijn beminde het hof te maken. Reusachtige turfdragers met spieren zo dik als scheepskabels. En natuurlijk bisschop Bommen Berend, die tevergeefs probeert om Groningen klein te krijgen met zijn granaten en stinkpotten. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad wekt Johannes het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de diepste geheimen van de stad kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 13 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter