Zondag 29 september: Storytrail stadswandeling Den Haag met verhalenverteller Chique Charlotte

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Zondag 29 september:
Storytrail stadswandeling Den Haag met verhalenverteller Chique Charlotte

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Den Haag. Op zondagmiddag 29 september neemt verteller Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen haar publiek mee naar het roemruchte verleden van de Hofstad.

Wie met Charlotte door de geschiedenis van Den Haag wandelt, kan de vreemdste personages tegen het lijf lopen. Graaf Aelbrecht bijvoorbeeld, en zijn op macht beluste liefje Aleida. De fameuze gebroeders de Witt. En natuurlijk de enige echte Haagse ooievaar. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad leert u hun diepste geheimen kennen. Het ene na het andere sterke verhaal komt uit het handtasje van Charlotte tevoorschijn. Zo beleeft u de stadsgeschiedenis tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 29 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter