Stadswandeling Den Haag met verhalenverteller Chique Charlotte

Stadswandeling Den Haag met verhalenverteller

Zou je wel eens door Den Haag willen wandelen met een heel deftige maar tegelijk ook toffe dame? Een echte mevrâh, waar je ook mee kan lache en die vol zit met spannende verhale? Dit is je kans! Verteller Chique Charlotte trakteert je op de perfecte mix van Haagse Kak en Haagse Bluf tijdens haar StoryTrail stadswandeling Den Haag.

Als er nou één stad in Nederland is die twee gezichten heeft, dan is het wel Den Haag. Het is een stad van koningen en prinsen met een hete aardappel in de keel, maar ook een stad van arbeiders met een grote mond en een klein hartje. Ze wonen in dezelfde stad, maar in verschillende werelden.

En dat is nou net het leuke van Chique Charlotte. Die komt overal en weet van alles het fijne. Dat komt goed uit, want in zo’n bijzondere stad als Den Haag schuilt achter elke gevel wel een mooi verhaal. En of het nou kakverhalen zijn of blufverhalen, Charlotte vertelt ze graag aan je door. Want vertellen: dat is haar lust en haar leven.

De StoryTrail stadswandeling Den Haag is nog maar net begonnen, of ze heeft je al te pakken. Ze sleurt je mee naar het Haagse verleden met vertellingen over opstand en oorlog, verraad en liefde. Hè ja, gelukkig: ook liefde! Want in de geschiedenis van Den Haag vind je heel veel bonje en narigheid, maar toch ook heel veel moois.

Geniet van kak en bluf in het Den Haag van Charlotte

Niet voor niets staat de ooievaar in het stadswapen. Hét symbool van geboorte, trouw en geluk. En ook het symbool dat al die arbeiders en prinsen en andere Hagenaars en Hagenezen uiteindelijk toch weer samen brengt.

Want Den Haag, dat is de Mooiste Stad. Met de Mooiste Verhalen. Verhalen die je nooit meer zult vergeten als je ze samen met Chique Charlotte hebt beleefd. Veel plezieâh bij de StoryTrail stadswandeling Den Haag!

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter