Persbericht stadswandeling Delfshaven

PERSBERICHT


Februari 2012


11 maart: Storytrail stadswandeling door Delfshaven

 

Op zondag 11 maart kunt u op een bijzondere manier kennismaken met de geschiedenis van Delfshaven. Tijdens de Storytrail stadswandeling komt de historie van dit mooie stukje Rotterdam op unieke wijze tot leven.

 

Stadswandeling Delfshaven

 

Verteller DelfshavenU gaat op stap met Johannes, een van de meestervertellers van Stadsavonturen. Hij laat u kennismaken met eeuwenoude zakkendragers. Met de Stadskastelein. En vooral met de beroemdste inwoner die Delfshaven ooit heeft gehad: Piet Hein. Delfshaven staat bol van de herinneringen aan deze oude zeeheld. Zij vormen het decor van een meeslepende en hilarische vertelvoorstelling.   

 

Verwacht van Johannes niet teveel jaartallen en andere historische feitjes. De Storytrail is vooral een belevenis. Samen met uw mede-wandelaars kruipt u in de huid van de mensen van toen… en ontdekt u de geheimen van het oude Delfshaven.

 

De Storytrail stadswandeling Delfshaven begint op zondag 11 maart om 13.30 uur met een welkomstdrankje. Om 14.00 uur haalt de verteller u op voor de verhalenwandeling. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl.

 

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stadsavonturen (Henke Lever of Almer Meerhof), tel. 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

Laat een reactie achter