Januari vertelmaand in Utrecht:   Ga mee met een StoryTrail wandeling vol spannende stadsverhalen

Vrijdag 27 oktober: Storytrail Spookwandeling Utrecht met verhalenverteller

PERSBERICHT

Januari vertelmaand in Utrecht:
Ga mee met een StoryTrail wandeling vol spannende stadsverhalen

Het Utrechtse theatergezelschap Stadsavonturen luidt het nieuwe jaar in met drie StoryTrail stadswandelingen vol historische sagen en legenden. Op zondagmiddag 5 januari neemt verteller Brot van Gromme zijn publiek mee langs de vermaarde Utrechtse Liefdesbreuklijn. En op zaterdag 11 en zaterdag 18 januari kunt u bibberen van angst tijdens de nachtelijke StoryTrail Spookwandeling van verteller Bastiaan.  

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengen de vertellers de helden en schurken uit het stadsverleden op tot leven. Vrome kluizenaressen, smachtende geliefden, deerniswekkende bouwmeesters en duivelse geesten: tijdens deze stadswandeling komt u hen allemaal tegen. Ga mee en beleef een fantastisch stadsavontuur dat u nog lang bij zal blijven.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht van verteller Brot van Gromme begint op zondag 5 januari 2020 om 14.00 uur. De StoryTrail Spookwandeling van verteller Bastiaan gaat op zaterdag 11 en zaterdag 18 januari om 20.00 uur van start. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter