Première op vrijdag 13 oktober 2017: Storytrail spookwandeling Utrecht

Zondag 19 maart 2017: Storytrail Utrecht, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Première op vrijdag 13 oktober 2017: Storytrail spookwandeling Utrecht

In de rijke geschiedenis van Utrecht wemelt het van de mysterieuze, bloedstollende én humoristische spookvertellingen. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van Theatergezelschap Stadsavonturen heeft ze verzameld en maakte er een buitengemeen ijzingwekkende stadswandeling van. De Storytrail spookwandeling Utrecht gaat in première op vrijdagavond de dertiende. Durft u mee te wandelen? U bent van harte welkom.

Geen beter moment voor een spookwandeling dan een donkere herfstavond. En geen betere spookverteller dan Bastiaan de Zwitser, met zijn woeste baard en zijn lange, wapperende zwarte mantel. Hij neemt u mee door de schaars verlichte straten en stegen van de Utrechtse binnenstad, en vertelt. U beleeft de raadselachtige moord op een oude burgemeester, hoort over een huiveringwekkende afspraak die sterker is dan de dood en ontdekt dat het spookt in de Domtoren. De verteller tovert de verhalen voor u uit zijn hoge hoed. Maar hij zuigt ze niet uit zijn duim. Alle sagen die hij vertelt, zijn echt: onlosmakelijk verbonden met de geheimzinnige Utrechtse cultuurhistorie.

Première
De première van de Storytrail spookwandeling Utrecht begint op vrijdagavond 13 oktober 2017 om 20.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS4811 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Ook later dit najaar kunt u meewandelen met de Storytrail spookwandeling Utrecht: op 27 oktober, 10 november en 24 november 2017.

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter