Zondag 19 november 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht met verhalenverteller Godefridus

godefridus8-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 19 november 2017:
Storytrail stadswandeling Utrecht met verhalenverteller Godefridus

Op zondag 19 november kunt u de donkere kant van de geschiedenis van Utrecht beleven tijdens een bijzondere stadswandeling: de Storytrail ‘Plaats Delict’. Onderweg verwent meesterverteller Godefridus van theatergroep Stadsavonturen u met de meest bizarre Utrechtse moord- en doodslagverhalen. Ga mee en geniet van een ietwat macabere, maar ook lichtvoetige tocht door het stadsverleden.

Dat het in Utrecht lang niet altijd pais en vree is geweest, ontdekt u tijdens deze speciale stadswandeling al snel. In de donkere stegen van de stad liggen heel wat verhalen verborgen die het daglicht niet kunnen verdragen. Verteller Godefridus diept ze op uit zijn hoge hoed en brengt de ene na de andere moord voor u tot leven. Hoor het meeslepende verhaal van Cunera, een prinses en heilige martelares uit Rhenen. En ontdek het geheim achter de vreselijke dood van een vrome Utrechtse bisschop. Huiver, lach en geniet samen met uw mede-wandelaars van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

De Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’ begint op zondag 19 november 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE4811 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter