Zondag 26 november 2017: Storytrail stadswandeling Rotterdam met verhalenverteller

Stadswandeling Storytrail Rotterdam Leuvehaven Oude Haven met Jverteller Johannes

PERSBERICHT

Zondag 26 november 2017: Storytrail stadswandeling Rotterdam met verhalenverteller

Verhalenverteller Johannes van theatergroep Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Rotterdam. Dwalend langs de kades tussen de Oude Haven en de Leuvehaven brengt hij de stadsgeschiedenis tot leven met meeslepende verhalen.

Tijdens deze stadswandeling beleeft u het verleden van Rotterdam alsof u wegdroomt in een historische roman. Johannes vertelt het verhaal van zijn oom Hendrik, die in 1916 in Rotterdam werd geboren. Met zijn plakboek vol oude foto’s en zijn spannende verhalen voert de verteller u terug naar de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. De Oude Haven was in die tijd het domein van sjouwermannen en passagierende zeelui. Al wandelend kruipt u in de huid van de Rotterdammers van toen. Ga mee, lach, huiver en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 26 november 2017 om 14.00 uur bij de Oude Haven in Rotterdam. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS4811 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter