Zondag 12 november 2017: Storytrail stadswandeling Dordrecht

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 12 november 2017: Storytrail stadswandeling Dordrecht

Meesterverteller Godfridus van theatergroep Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door de prachtige binnenstad van Dordrecht. Dwalend door straten en stegen brengt de verteller de rijke geschiedenis van Dordt tot leven met spannende, bizarre en ook heel vermakelijke sagen en legenden. Ga mee op zondag 12 november: hoor, voel, beleef de historie.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht is een mix van een historische stadsrondleiding en verteltheater. Verteller Godefridus neemt u mee naar het diepe verleden van de oudste stad van Holland. Een stad die ooit machtiger was dan Rotterdam en succesvol strijd voerde tegen piraten, tegen smokkelaars en vooral tegen het water. Wie waren de Dordtenaren die hun Merwestad zo groots en sterk maakten? En wat is er geworden van hun immense macht en rijkdom? Ontdek het zelf tijdens deze unieke verhalentocht.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 12 november 2017 om 14.00 uur voor de trappen van het stadhuis, Stadhuisplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE4811 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

 

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter