Ontmoet de schimmen en spoken van donker Utrecht: StoryTrail Spookwandeling met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

de-zwitser-02-verteller-spookwandeling-storytrail

PERSBERICHT

Ontmoet de schimmen en spoken van donker Utrecht:
StoryTrail Spookwandeling met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

Vanaf vrijdag 23 oktober kun je weer mee met de spannendste stadswandeling van Utrecht: de StoryTrail Spookwandeling. Verteller Bastiaan de Zwitser laat je kennismaken met de fantomen die bij nacht en ontij rondwaren door de Utrechtse stegen en langs de Utrechtse grachten.

De spoken van Utrecht hebben bloedstollende verhalen te vertellen. Want ze hebben heel wat meegemaakt. En ze hebben ook heel wat op hun geweten. Daarom kunnen ze natuurlijk ook zo moeilijk rust vinden. Daarom dolen ze maar rond door de stad, vruchteloos op zoek naar verlossing.

Verteller Bastiaan brengt de meest ijzingwekkende verhalen speciaal voor jou tot leven. Nee, dit is geen stadswandeling voor tere zieltjes. Maar wees niet bang: bij Bastiaan ben je in goede handen. Met hem aan je zijde zul je deze memorabele tocht zeker tot een goed eind weten te brengen. Tot ziens in duister Utrecht!

Je kunt je aansluiten bij de StoryTrail Spookwandeling Utrecht op vrijdag 23, zaterdag 24, vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020. Aanvang: 18:00 en 20:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter