Elke zondag in november: Beleef de geschiedenis van Utrecht met de verhalenvertellers van Stadsavonturen

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Elke zondag in november:
Beleef de geschiedenis van Utrecht met de verhalenvertellers van Stadsavonturen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op elke zondag in november een StoryTrail stadswandeling door de binnenstad van Utrecht. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere mix van historie en verteltheater.  

Wie met de verhalenverteller van theatergezelschap Stadsavonturen door Utrecht wandelt, zal genieten van de hoge torens, de verstilde tuinen en de donkere stegen. Maar vooral ook van de verhalen die daar verborgen liggen. Verhalen over heiligen en schijnheiligen. Over schurken, helden en bouwmeesters. Én over een vrouw die zich uit pure vroomheid liet opsluiten in de muur van een kerk.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verhalenverteller de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Utrecht tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten. 

Je kunt meewandelen met de StoryTrail stadswandeling Utrecht op zondag 1, zondag 8, zondag 15 en zondag 22 en zondag 29 november 2020. Aanvang: 14:00 uur (8 november: 11:00 uur). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter