Mini-StoryTrail stadswandeling op zondag 11 oktober: Beleef de spannendste verhalen uit de geschiedenis van Haarlem

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Mini-StoryTrail stadswandeling op zondag 11 oktober:
Beleef de spannendste verhalen uit de geschiedenis van Haarlem

Speciaal voor de Kinderboekenweek, met als thema ‘En Toen’, presenteert Theatergezelschap Stadsavonturen op zondag 11 oktober drie Mini-Storytrails in Haarlem. Verhalenverteller Godefridus neemt je mee op een reis door de stadshistorie: een heerlijk avontuur voor iedereen vanaf 7 jaar.

Godefridus wijst je de weg door de stad én door de stadsgeschiedenis. Onderweg ontmoet je heel bijzondere Haarlemmers. Bijvoorbeeld de slimste uitvinder van de stad. Stoere ridders. En dappere soldaten. Je beleeft spannende verhalen en samen sta je op de barricaden als de Spanjaarden Haarlem gaan belegeren.

Je wandelt in de frisse buitenlucht. De verhalen zijn kort en interactief. Na ieder verhaal loop je weer verder naar een volgend mooi plekje in de stad. Een voorstelling duurt ongeveer 50 minuten.

De Mini-StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 11 oktober 2020 om 11:00 uur, 12:00 uur en 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu een ticket voor maar 5 euro per persoon.

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert deze voorstellingen in samenwerking met boekhandel de Vries van Stockum. Meer over hun programma ‘Tijdreis door Haarlem’:  www.devriesvanstockum.nl.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter