18 t/m 25 oktober: de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen

StoryTrail-wandeling-landgoed-huys-ten-donck-Verhalenverteller-Johannes-vertelt-002

PERSBERICHT

18 t/m 25 oktober: de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen
Beleef de historische verhalen van Goes, Middelburg en Zierikzee

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert van 18 t/m 25 oktober de derde editie van de Zeeuwse Verteldagen. Dé kans om de Zeeuwse geschiedenis te beleven met een weergaloze verhalenverteller. Er zijn StoryTrail stadswandelingen in Goes, Middelburg en Zierikzee.  

De StoryTrail stadswandeling laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar heerlijk in de frisse buitenlucht. De verhalenverteller wijst je de weg door de stad én door de stadshistorie. Zo maak je een avontuurlijke reis door de tijd, vol spanning, vaart en humor. Een bijzondere belevenis voor iedereen vanaf ca. 9 jaar.

De Zeeuwse Verteldagen 2020 van Stadsavonturen

StoryTrail stadswandeling Zierikzee: zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 oktober (aanvang: 14:00 uur).
StoryTrail stadswandeling Goes: donderdag 22 oktober (aanvang: 14:00 uur).
Storytrail stadswandeling Middelburg: vrijdag 23 oktober (19:00 uur), zaterdag 24 oktober (19:00 uur) en zondag 25 oktober (11:00 uur).

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter