StoryTrail stadswandeling Goes op 22 oktober

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail-17

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Goes op 22 oktober:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op donderdag 22 oktober vertelt acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Goes. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.    

Een stadswandeling door Goes met Johannes is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meeslepende wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, heldenmoed en schurkerij. Je ontmoet dappere zeelui, sluwe boeven, deftige notabelen en natuurlijk de vermaarde viswijven van het Visperk. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Goes is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op donderdag 22 oktober 2020 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 Deze voorstelling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Beleef de Zeeuwse geschiedenis van 18 t/m 25 oktober in Goes, Middelburg en Zierikzee. Meer info: www.storytrail.nl.  

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter