Zondag 15 oktober: Een avontuurlijke wandeling door Baarn, vol historische verhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 030 Blog

PERSBERICHT

Zondag 15 oktober:
Een avontuurlijke wandeling door Baarn, vol historische verhalen

Een levendige rondleiding door Baarn? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Johannes zijn. Op zondag 15 oktober kun je met hem mee op avontuur in oude centrum. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de geschiedenis.

Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je maakt kennis met de legendarische burgemeester Laan. Je komt oog in oog te staan met stadhouder Lalaing, die Baarn in lichterlaaie zette. Je bent er bij als een dappere Baarnse boer het in zijn eentje opneemt tegen het leger van Spanje. En je pinkt een traantje weg bij het levensverhaal van de oude Schipper en zijn vrouw.

Johannes vertelt het verhaal van Baarn met vaart, humor en liefde voor de geschiedenis. Ga mee en geniet van een heerlijk vertel-avontuur!

De StoryTrail Theaterwandeling Baarn begint op zondag 15 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/baarn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter