Zondag 15 oktober: Een rondleiding vol sterke verhalen door het Leiden van 1574

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 15 oktober:
Een rondleiding vol sterke verhalen door het Leiden van 1574

Een levendige rondleiding door Leiden? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Franciscus zijn. Op zondag 15 oktober kun je met hem mee op avontuur in de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Franciscus laat je het beleg en ontzet van Leiden in 1574 beleven. Je maakt kennis met Glippers en Geuzen. Je gaat op avontuur met de dappere Magdalena. Je komt oog in oog te staan met de roemruchte veldheer Valdez. En je ontdekt hoe een heel klein duifje de stad van de ondergang wist te redden.

Hoe het afliep met al die helden en heldinnen? En wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Leiden, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.     

De StoryTrail Theaterwandeling Leiden begint op zondag 15 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter