Zondag 15 oktober: Een avontuurlijke rondleiding door Gouda, vol sterke stadsverhalen

stadswandeling-gouda-storytrail-4

PERSBERICHT

Zondag 15 oktober:
Een avontuurlijke rondleiding door Gouda, vol sterke stadsverhalen

Een levendige rondleiding door Gouda? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Erik de Beweerde zijn. Op zondag 15 oktober kun je met hem mee op avontuur in de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Gouda laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude Goudse grachten, stegen en pleinen vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Gouda heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. De verteller laat je kennismaken met hoge heren, arme zakkendragers, sluwe booswichten en slimme viswijven. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 15 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter