Zondag 8 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Breda

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 8 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Breda
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis  

 

Middenin de Tachtigjarige Oorlog werd Breda jarenlang bezet door het Spaanse leger. De list met het Turfschip maakte tenslotte een eind aan de Spaanse overheersing. Maar hoe is dat nu eigenlijk allemaal gegaan? Dat kan je gaan beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondagmiddag 8 oktober.

 

Verhalenverteller Erik de Beweerde is je gids. Samen met hem dwaal je door de stadsgeschiedenis. In het prachtige decor van de oude binnenstad kom je oog in oog te staan met de wrede legercommandant Houtepen, met de dappere Betteken en met de wachter van de Grote Toren. Je gaat op avontuur met soldaten en begijnen. Je bewondert de standvastigheid van schipper Adriaan. En je houdt je hart vast als je je samen met de mannen van Prins Maurits verstopt in het legendarische Turfschip. Als dat maar goed gaat!

 

Wees gerust: bij verteller Erik ben je in goede handen. Hij vertelt je in geuren en kleuren hoe het afliep met al die Bredase helden en schurken – en wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de stad. Je bent van harte welkom bij de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.     

De StoryTrail Theaterwandeling Breda begint op zondag 8 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter