Zondag 22 oktober: Beleef de geschiedenis van Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 22 oktober:
Beleef de geschiedenis van Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 22 oktober een StoryTrail stadswandeling door Historisch Delfshaven. Verhalenverteller Hildebrand is je gids. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude verhalen van dit unieke stukje Rotterdam.

Ooit was Delfshaven de zeehaven van Delft. Een stad waar het krioelde van de zakkendragers, zeebonken, walvisjagers en kaapvaarders. Een stad die bruiste van het leven. Een stad waar je de lokroep van de oceaan kon horen.

Nog steeds vind je overal in het stadje de herinneringen aan vroeger. Verteller Hildebrand laat je die herinneringen zien – en brengt ze tot leven. Fantastische verhalen vertelt hij: over woeste baren, over piraten, over Spaanse galeien, over haring en levertraan, én over Piet Heyn, die lang geleden in Delfshaven werd geboren. De StoryTrail stadswandeling is een heerlijk historisch vertel-avontuur voor jong en oud.  

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 22 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter