Zondag 22 oktober: Beleef de geschiedenis van Haarlem met verhalenverteller Franciscus

StoryTrail wandeling landgoed Huys ten Donck. Verhalenverteller Franciscus vertelt

PERSBERICHT

Zondag 22 oktober:
Beleef de geschiedenis van Haarlem met verhalenverteller Franciscus

Dwars door de geschiedenis van Haarlem wandelen? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 22 oktober. Acteur Franciscus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Franciscus niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Franciscus neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Toen was Haarlem een stad van geniale uitvinders, dappere soldaten en gulle weldoeners. Echt: het naburige Amsterdam was er niks bij. Samen met de verteller beleef je verhalen over misdaad en liefde, list en heldenmoed. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 22 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter