StoryTrail stadswandeling Gorinchem: Beleef de mooiste historische verhalen van de stad

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Johannes 108 of 126 BLOG

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Gorinchem:
Beleef de mooiste historische verhalen van de stad

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de stadsgeschiedenis, vol sterke verhalen en spannende avonturen. Deze wandelende vertelvoorstelling gaat in première op zondag 12 september. Je kunt ook mee lopen op vier andere zondagen in september en oktober.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Met als onbetwiste hoofdpersoon: Hugo de Groot. Want 2021 is tenslotte niet voor niets het Hugo de Grootjaar. Tijdens de wandeling krijg je bijna het gevoel dat je zelf in de schoenen van de beroemde geleerde staat.

Maar je maakt onderweg nog veel meer Gorcumse avonturen mee. Ridders en jonkvrouwen, arme marskramers, sluwe boeven, heerlijke Kabeljauwen en koppige Hoeken: je komt ze tijdens deze bijzondere stadswandeling allemaal tegen. Johannes vertelt het verhaal van Gorinchem met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

Je kunt mee met de StoryTrail stadswandeling Gorinchem op:
– zondag 12 september 2021 (14:00 uur),
– zondag  en 19 september 2021 (11:00 en 14:00 uur),
– zondag 3 oktober 2021 (11:00 en 14:00 uur),
– zondag 10 oktober 2021 (11:00 en 14:00 uur) en
– zondag 17 oktober 2021 (14:00 uur).

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14,- per persoon (kinderen: € 8,84).

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is gemaakt ter gelegenheid van het Hugo de Grootjaar, in opdracht van Stichting Gorinchem Citymarketing.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter