Nieuw in Leeuwarden: de StoryTrail stadswandeling

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

Nieuw in Leeuwarden: de StoryTrail stadswandeling
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden. Een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Deodorus (alter ego van verteller Frank Belt) is je gids. Hij verwelkomt je graag bij de première-wandeling op zondag 26 september.

Na vele omzwervingen kwam verteller Deodorus naar Friesland. Hij raakte verslingerd aan Leeuwarden en aan de eeuwenoude stadsverhalen. Die verhalen brengt hij tijdens de StoryTrail stadswandeling tot leven. En hoe! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een meeslepende legende.

Deodorus vertelt verhalen over armoe en rijkdom. Want Leeuwarden was lange tijd een stad van steenrijke prinsen en prinsessen, maar ook van straatarme arbeiders. Zij leefden vlak naast elkaar en tegelijkertijd mijlenver uiteen.

Hoe hebben arm en rijk het zo lang in één stad met elkaar weten te rooien? En waar staan wij zelf eigenlijk op de wankele ladder van de rijkdom? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden – een spannend, vrolijk, interactief vertelavontuur dat je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 26 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter