Nieuw in Vlissingen: de StoryTrail stadswandeling

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 009 BLOG

PERSBERICHT

Nieuw in Vlissingen: de StoryTrail stadswandeling
Verteller Johannes neemt je mee op een tocht vol meeslepende historische verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Vlissingen – een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Johannes is je gids. Hij verwelkomt je graag bij de première-wandeling op zaterdag 30 oktober.

De Flessendieven. Zo worden de inwoners van Vlissingen ook wel genoemd. Een passende naam, want in deze stad wemelde het ooit van de zeeschuimers, de piraten en ander gebroed dat wel een borreltje lustte op zijn tijd. Maar waar komt de bijnaam ‘Flessendieven’ nu werkelijk vandaan? Dat is een van de geheimen die je gaat ontrafelen tijdens de StoryTrail stadswandeling Vlissingen met verteller Johannes.

Maar de geschiedenis van Vlissingen heeft meer te bieden dan alleen flessen. Johannes neemt je mee naar oudste droogdok van Europa. Naar het legendarische Beeldenhuis. En natuurlijk naar het standbeeld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Tijdens de StoryTrail stadswandeling kun je genieten van de betoverende en bloedstollende verhalen die achter die monumenten schuil gaan.

Verteller Johannes brengt de geschiedenis van Vlissingen met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Vlissingen begint op zaterdag 30 oktober 2021 om 11:00 en 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 28 t/m 31 oktober 2021 van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter